Free shipping on all orders over RM50 (Peninsular Malaysia)
icon-search
icon-search

Blog Update

SALAM NUZUL AL QURAN

SALAM NUZUL AL QURAN

SALAM NUZUL AL QURAN Marilah sama2 kita membaca doa ini “Ya Allah, sinarilah hati kami dengan membaca al-Quran. Hiasilah akhlak kami dengan kemuliaan al-Quran. Baguskanlah amalan kami dengan berzikir serta bertadarrus al-Quran. Selamatkanlah kami da

Read more →


Menangi Pre-Ramadhan Giveaway Set Telekung Exclusive dari Penyanyi No 1 Malaysia, Dato' Seri Siti Nurhaliza - Afiya Telekung

Menangi Pre-Ramadhan Giveaway Set Telekung Exclusive dari Penyanyi No 1 Malaysia, Dato' Seri Siti Nurhaliza - Afiya Telekung

15 hari lagi Ramadhan akan tiba 😍 Eonnie nak berikan 1 Pre Ramadhan Giveaway khas untuk yeorobun semua ! Dengan setiap pembelian di laman web rasmi kami, yeorobun berpeluang untuk memenangi set telekung eksklusif 🥰 Nanti pegi tarawih boleh pakai t

Read more →


Congratulations to the BTS Lightstick Giveaway winner !

Congratulations to the BTS Lightstick Giveaway winner ! BTS Army betul yang dapat menang ni Dah boleh get ready untuk online concert dah ni, siapa lagi yang dah beli ticket nya ? Comment emoji angkat tangan ! Siapa yang join live tadi, suka tak bila

Read more →


Pemenang Pertandingan Video Pendek Israk & Mikraj

Pemenang Pertandingan Video Pendek Israk & Mikraj

Tahniah buat para pemenang Pertandingan Video Pendek Israk & Mikraj ! Alhamdulillah rezeki untuk mereka..Tempat Pertama : Aideil IkhwaniTempat Kedua : Nuryn AirahSaguhati : Nurzatul NizaniSaguhati : Danisha ZulaikhaSaguhati : Nurin NuwairahKategori K

Read more →


Pertandingan Video Pendek Bersempena Israk & Mikraj

Pertandingan Video Pendek Bersempena Israk & Mikraj

Israk Mikraj hampir tiba dan Eonnie ada nak buat lagi satu pertandingan sebagai penutup bulan Februari Kalini Eonnie nak buka penyertaan untuk semua followers Eonnie Korean Mart untuk tonjolkan bakat dalam menghasilkan satu Kali ni, hadiah wang tunai

Read more →


EONNIE KOREAN MART - BTS Light Stick Giveaway

EONNIE KOREAN MART - BTS Light Stick Giveaway

EONNIE KOREAN MART - BTS Light Stick Giveaway Hadiah yang bakal dimenangi :BTS Official Light Stick Map of the Soul Special Edition Tarikh penyertaan : 21/2/2022 - 28/2/2022 Tarikh umum pemenang : 1/3/2022 Macam mana cara untuk menang ??1. ACTIVE FOL

Read more →


Pemenang Voucher Shopee Live Eonnie Korean Mart

Pemenang Voucher Shopee Live Eonnie Korean Mart

Chughahabnida yeorobun ! 🥳 Ramai participants untuk contest ni jadi kita ada beberapa hadiah saguhati juga 😍 First hadiah saguhati, 3 x RM30 Shopee voucher ! 🤩 Eonnie sudah pun umumkan di Shopee Live petang tadi dan gamsahamnida buat yang join li

Read more →


Pemenang Shopee Voucher Eonnnie Korean Mart

Pemenang Shopee Voucher Eonnnie Korean Mart

Chughahabnida yeorobun ! 🥳 Next hadiah saguhati, Eonnie bagi 3 x RM50 Shopee voucher ! 🤩 Yeorobun boleh gunakan untuk next purchase dengan Eonnie Korean Mart 🥰 Eonnie sudah pun umumkan di Shopee Live petang tadi dan gamsahamnida buat yang join li

Read more →


Pemenang Contest Percutian Tajaan Eonnie Korean Mart

Pemenang Contest Percutian Tajaan Eonnie Korean Mart

Chughahabnida Sara-ssi ! Eonnie putar roda 10 kali untuk cari pemenang hadiah utama ni tadi baru dapat jumpa pemenangnya Antara syarat untuk menang contest adalah yeorobun wajib join telegram kami ! sebab dekat situ Eonnie ada post kata kunci yang pe

Read more →


Cabutan Bertuah @ Eonnie Korean Mart dilanjutkan

Cabutan Bertuah @ Eonnie Korean Mart dilanjutkan

𝑩𝑬𝑹𝑰𝑻𝑨 𝑩𝑨𝑰𝑲 𝑩𝑼𝑨𝑻 𝑨𝑵𝑫𝑨𝑨𝒔𝒔𝒂𝒍𝒂𝒎𝒖𝒂𝒍𝒂𝒊𝒌𝒖𝒎 / 𝑨𝒏𝒏𝒚𝒆𝒐𝒏𝒈𝒉𝒂𝒔𝒆𝒚𝒐 𝒀𝒆𝒐𝒓𝒐𝒃𝒖𝒏 Atas permintaan ramai untuk panjangkan waktu contest sebab belum sempat join , dengan ini kami di #eonniekoreanmart telah melanjutka

Read more →


Menang Cabutan Bertuah Percutian 3 HARI 2 MALAM Untuk 2 Orang Bertuah

Menang Cabutan Bertuah Percutian 3 HARI 2 MALAM Untuk 2 Orang Bertuah

𝑨𝒔𝒔𝒂𝒍𝒂𝒎𝒖𝒂𝒍𝒂𝒊𝒌𝒖𝒎 / 𝒂𝒏𝒏𝒚𝒆𝒐𝒏𝒈𝒉𝒂𝒔𝒆𝒚𝒐 𝘌𝘖𝘕𝘕𝘐𝘌 𝘒𝘖𝘙𝘌𝘈𝘕 𝘔𝘈𝘙𝘛 - 𝘗𝘦𝘯𝘫𝘶𝘢𝘭 𝘣𝘢𝘳𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘬𝘢𝘯𝘢𝘯 𝘒𝘖𝘙𝘌𝘈 𝘏𝘈𝘓𝘈𝘓 𝘥𝘪 𝘔𝘈𝘓𝘈𝘠𝘚𝘐𝘈 Malam ini adalah malam istimewa dan menyeronokkan untuk mem

Read more →


EONNIE KOREAN MART - GIVE AWAY

EONNIE KOREAN MART - GIVE AWAY

축하합니다 ! (𝙘𝙝𝙪𝙜-𝙝𝙖-𝙝𝙖𝙗-𝙣𝙞-𝙙𝙖) 𝙩𝙤 𝙖𝙡𝙡 3 𝙇𝙪𝙘𝙠𝙮 𝙒𝙞𝙣𝙣𝙚𝙧𝙨 🎇🎇 EONNIE KOREAN MART - GIVE AWAY We are giving away JAPCHAE COMBO to our lucky winners! Thank you for your participation. Winners 1. @kreazmen2. @shahrizanar

Read more →

Your cart is currently empty.
Continue shopping