Free shipping on all orders over RM50 (Peninsular Malaysia)
icon-search
icon-search

Sedap Gilerrrr... Halal Japchae By Eonnie

Sedap Gilerrrr... Halal Japchae By Eonnie

𝐉𝐚𝐩𝐜𝐡𝐚𝐞 𝐚𝐩𝐚 𝐭𝐮??

Jap-Chae (잡채 ) adalah salah satu menu makanan utama untuk orang korea dan biasa dimakan ketika ada sesuatu perayaan atau makan bersama keluarga. 

Japchae ni rasa nya savory (masin2 sikit) , manis2 sikit & harum dengan bau minyak bijan dimasak bersama 

mi gelas (glass noodles) , sayur & lauk seperti daging/ayam/Seafood , ia sangat popular di Korea.

Special buat anda, kami ada sediakan SET DIY yang mengandungi mi & sos japchae bersama cara memasak japchae dan juga freegift percuma untuk anda sediakan dirumah dan makan bersama keluarga tersayang.


Japchae ni paling sedap mesti guna sos japchae yang asli resepi korea namun anda masih boleh olah dengan menambah cili untuk lebih pedas atau gunakan sayur kegemaran anda.

Sos istimewa japchae ini diperbuat dari 100% resepi Korea jadi ia tidak diolah ikut citarasa Malaysia tapi....

Adakah tidak sesuai dengan citarasa orang Malaysia? InsyaAllah sangat sesuai. Anda boleh rasa yang original dan sedap dari Eonnie Korean Mart. Haa cuba baca perkongsian dari saudara saudari dibawah.


" Sedap , Sebungkus boleh dapat banyak betul, 

yang dalam pinggan besar tu pon baru suku saya masak... berbaloi.." - Puan Izhas

photo_2022-05-13_13-58-48.jpg


" Akak dah masak..tapi pakai sayur yang ada dalam peti sahaja..tapi tetap sedap.. 

...anak2 pon suka.." - Puan Lina

photo_2022-05-13_13-58-46.jpg


" Memang sedap nak matiii... Budak2 ni pon suka gile..

InsyaAllah..Anak2 pon nak lagi.. 

Nanti saya repeat order" - Puan LynnaBart

photo_2022-05-13_13-58-43.jpg


Kombo yang yang sediakan adalah mengikut saiz hidangan yang anda ingin kan. 

New Combo Japchae = 3-5 orang makan :

  • 300g Mi gelas
  • 250g Sos Japchae Istimewa
  • Freegift : Chopsticks & Sarung Tangan
  • Flyers : Cara memasak Japchae

photo_2022-02-03_14-25-04.jpg


Big Combo Japchae = 6-8 orang makan :

  • 500g Mi gelas
  • 250g Sos Japchae Istimewa
  • Freegift : Chopsticks & Sarung Tangan
  • Flyers : Cara memasak Japchae

photo_2022-02-14_12-57-15.jpg


Extra Big Combo Japchae = 6-8 orang makan :

  • 500g Mi gelas
  • 2 x 250g Sos Japchae Istimewa
  • Freegift : Chopsticks & Sarung Tangan
  • Flyers : Cara memasak Japchae

photo_2022-02-14_12-57-19.jpg

NAK TENGOK VIDEO CARA MASAK ??

Boleh juga ke Social Media Kami
Instagram 

Tiktok

=====================================================================================

NAK ORDER!!!!

Sudah pilih nak yang mana ? Jom order sekarang tekan sahaja link dibawah 
Eonnie Korean Mart - Website (Free Shipping)

Whatsapp admin

Shopee


STOK SAUCE SENTIASA BARU SEBAB KAMI NAK ANDA MAKAN YANG SEDAP & FRESH2 JE..... 


DAN SOS TAK GUNA BAHAN PENGAWET TAU...

TIADA GULA..

KAMI GUNA MADU..


ORDER SEKARANG KAMI POS HARI YANG SAMA...



Older post

Your cart is currently empty.
Continue shopping